Dokter Michel Devos

Michel Devos

In 1987 studeerde ik af als dokter in de genees-, heel- en verloskunde aan de R.U. Gent.

Reeds van mijn zes jaar lag mijn besluit vast: ik wou ook huisarts worden net als mijn vader en grote voorbeeld, Dr Pierre Devos. Na een aantal jaren te hebben samengewerkt met mijn vader, heb ik stilaan zijn praktijk overgenomen en vestigde ik mij als solo-huisarts in de Kerkkouter 16 in Bevere.

In 1990 behaalde ik ook een diploma van geneesheer-specialist in de lichamelijke schade-evaluatie. Naast mijn hoofdactiviteit als huisarts, werk ik ook als raadsgeneesheer voor verzekeringsmaatschappijen. In die functie onderzoek en evalueer ik oa. mensen welke het slachtoffer zijn van arbeids-, of privé-ongevallen.

In 2018 was de tijd eindelijk rijp voor een nieuwe uitdaging: een associatie in de huisartsenpraktijk.

Ik ben dan ook zeer verheugd om te kunnen samenwerken met een jonge en dynamische collega: Eva Verhoeyen.

U kan bij mij terecht als huisarts voor jong en oud en voor zowel klassieke therapie als voor fytotherapie (geneeskrachtige plantengeneeskunde).

Dokter Eva Verhoeyen

Eva Verhoeyen

In 2011 studeerde ik af als basisarts aan de K.U. Leuven. Ik koos ervoor me te specialiseren in de huisartsgeneeskunde en behaalde in 2013 mijn diploma.

Al van kinds af aan heb ik een grote interesse in het menselijk lichaam waarbij voor mij de zorg voor anderen centraal staat. Tijdens mijn opleiding -en overtuigd door de vele stages- lag de keuze voor huisartsgeneeskunde dan ook voor de hand.

Mijn interessegebied ligt voornamelijk in het sociale contact met de patiënt, kindergeneeskunde, gynaecologie en kleine heelkunde. Tot voor kort was ik ook actief als arts voor Kind en Gezin. Ik volgde eveneens een opleiding tot LEIF-arts (opleiding omtrent levenseindebeslissingen) en tot PALM-arts (opleiding omtrent palliatieve zorg). (voor meer info: www.leif.be)
Uiteraard kan u met al uw medische problemen bij mij terecht.

Dokter Anne-Sophie Vandenecker (vanaf 1 oktober 2018)

Anne-Sophie Vandenecker

Na een zevenjarige opleiding aan de Universiteit Gent mag ik me eindelijk officieel arts noemen. Door de vele stages werd het voor mij duidelijk dat huisartsgeneeskunde mijn voorkeur wegdroeg.

Ik hou van de nauwe band die opgebouwd wordt met patiënten en de variatie in pathologieën. Ik heb een voorliefde voor neurologie, gynaecologie en pediatrie. Omwille van dit laatste heb ik er onder andere voor gekozen om deze zomermaanden actief te zijn als zomerarts bij Kind en Gezin. Maar even graag help ik u verder bij andere medische vragen of problemen. De uitgebreidheid binnen de huisartsgeneeskunde maakt dit werk namelijk zo boeiend. Daarom wil ik van mijn HAIO-periode gebruik maken om zo veel mogelijk bij te leren en kennis te vergaren bij Dr Verhoeyen en Dr Devos.

Ik ben alvast overtuigd van de goede samenwerking met mijn twee nieuwe collega’s. Hopelijk mag ik jullie binnenkort ook verwelkomen!

Joke Cordemans

In de voormiddag krijgen wij de hulp van medisch secretaresse Joke. Zij zal helpen bij het inboeken van afspraken en huisbezoeken. Indien nodig kan zij doorschakelen naar één van de artsen.

Joke is eveneens gebonden aan het medisch beroepsgeheim.