Dokter Michel Devos

Michel Devos

In 1987 studeerde ik af als dokter in de genees-, heel- en verloskunde aan de R.U. Gent.

Reeds van mijn zes jaar lag mijn besluit vast: ik wou ook huisarts worden net als mijn vader en grote voorbeeld, Dr Pierre Devos. Na een aantal jaren te hebben samengewerkt met mijn vader, heb ik stilaan zijn praktijk overgenomen en vestigde ik mij als solo-huisarts in de Kerkkouter 16 in Bevere.

In 1990 behaalde ik ook een diploma van geneesheer-specialist in de lichamelijke schade-evaluatie. Naast mijn hoofdactiviteit als huisarts, werk ik ook als raadsgeneesheer voor verzekeringsmaatschappijen. In die functie onderzoek en evalueer ik oa. mensen welke het slachtoffer zijn van arbeids-, of privé-ongevallen.

In 2018 was de tijd eindelijk rijp voor een nieuwe uitdaging: een associatie in de huisartsenpraktijk.

Ik ben dan ook zeer verheugd om te kunnen samenwerken met een jonge en dynamische collega: Eva Verhoeyen.

U kan bij mij terecht als huisarts voor jong en oud en voor zowel klassieke therapie als voor fytotherapie (geneeskrachtige plantengeneeskunde).

Dokter Eva Verhoeyen

Eva Verhoeyen

In 2011 studeerde ik af als basisarts aan de K.U. Leuven. Ik koos ervoor me te specialiseren in de huisartsgeneeskunde en behaalde in 2013 mijn diploma.

Al van kinds af aan heb ik een grote interesse in het menselijk lichaam waarbij voor mij de zorg voor anderen centraal staat. Tijdens mijn opleiding -en overtuigd door de vele stages- lag de keuze voor huisartsgeneeskunde dan ook voor de hand.

Mijn interessegebied ligt voornamelijk in het sociale contact met de patiënt, kindergeneeskunde, gynaecologie en kleine heelkunde. Tot voor kort was ik ook actief als arts voor Kind en Gezin. Ik volgde eveneens een opleiding tot LEIF-arts (opleiding omtrent levenseindebeslissingen) en tot PALM-arts (opleiding omtrent palliatieve zorg). (voor meer info: www.leif.be)
Uiteraard kan u met al uw medische problemen bij mij terecht.

Dokter Deborah Saunders (vanaf 1 oktober 2020)

Deborah Saunders

Na een 6-jarige opleiding aan de Universiteit Gent, ben ik helemaal klaar om op 1 oktober 2020 als huisarts-in-opleiding (HAIO) te starten. Ik zal de komende 12 maand meewerken in de praktijk om zo mijn kennis verder uit te bouwen onder supervisie van Dr Verhoeyen en Dr Devos.

Ik heb voor de huisartsenopleiding gekozen omdat ik gepassioneerd ben door de band met de patiënten. Het persoonlijk contact met een patiënt is belangrijk voor mij en wil ik zeker kwaliteitsvol maken. Anderzijds spreekt de variëteit aan pathologieën mij aan. Zo kan ik mijn kennis steeds blijven uitbreiden en toepassen. Dit maakt van huisartsgeneeskunde zo’n complex en boeiend vak.

Mijn medische interesses zijn heel uitgebreid, met onder andere het bewegingsstelsel, kleine heelkunde en pediatrie. Omwille van dit laatste besloot ik reeds wat ervaring op te doen als zomerarts bij Kind en Gezin. U kan uiteraard met al uw medische vragen of problemen bij mij terecht.

Joke Cordemans

In de voormiddag krijgen wij de hulp van medisch secretaresse Joke. Zij zal helpen bij het inboeken van afspraken en huisbezoeken. Indien nodig kan zij doorschakelen naar één van de artsen.

Joke is eveneens gebonden aan het medisch beroepsgeheim.