Vanaf 1 oktober 2020 verwelkomen wij een nieuwe collega in onze praktijk. Dokter Deborah Saunders is gediplomeerd arts en zal zich als HAIO (huisarts in opleiding) gedurende 2 jaren specialiseren in de huisartsgeneeskunde.

Aanvankelijk zal zij consultaties en huisbezoeken samen met uw huisarts meevolgen om na ongeveer 1 maand zelfstandig aan de slag te gaan maar steeds in overleg met uw huisarts. Op deze manier blijft uw huisarts permanent op de hoogte van uw situatie en wordt uw gezondheid optimaal verzorgd.

Een opleidingspraktijk wordt voortdurend aangemoedigd om alle recente ontwikkelingen in de huisartsgeneeskunde mee op te volgen. De aanwezigheid van een HAIO betekent een garantie voor een nog betere en meer professionele dienstverlening aan alle patiënten van deze huisartsenpraktijk.

De HAIO werkt aan dezelfde (terugbetalings)tarieven als uw huisarts. Voor de uren van de raadplegingen: zie uurrooster van deze praktijk.

Met vragen of opmerkingen hierover kan u altijd terecht bij uw huisarts.

Deze huisartsenpraktijk is officieel erkend door de Federale OverheidsDienst van Volksgezondheid én is aangesteld door het Interuniversitair Centrum voor HuisartsenOpleiding (ICHO) als opleidingspraktijk.

Interuniversitair Centrum voor HuisartsenOpleiding (ICHO)