Dokter Michel Devos

Michel Devos

In 1987 studeerde ik af als dokter in de genees-, heel- en verloskunde aan de R.U. Gent.

Reeds van mijn zes jaar lag mijn besluit vast: ik wou ook huisarts worden net als mijn vader en grote voorbeeld, Dr Pierre Devos. Na een aantal jaren te hebben samengewerkt met mijn vader, heb ik stilaan zijn praktijk overgenomen en vestigde ik mij als solo-huisarts in de Kerkkouter 16 in Bevere.

In 1990 behaalde ik ook een diploma van geneesheer-specialist in de lichamelijke schade-evaluatie. Naast mijn hoofdactiviteit als huisarts, werk ik ook als raadsgeneesheer voor verzekeringsmaatschappijen. In die functie onderzoek en evalueer ik oa. mensen welke het slachtoffer zijn van arbeids-, of privé-ongevallen.

In 2018 was de tijd eindelijk rijp voor een nieuwe uitdaging: een associatie in de huisartsenpraktijk.

Ik ben dan ook zeer verheugd om te kunnen samenwerken met een jonge en dynamische collega: Eva Verhoeyen.

U kan bij mij terecht als huisarts voor jong en oud en voor zowel klassieke therapie als voor fytotherapie (geneeskrachtige plantengeneeskunde).

Dokter Eva Verhoeyen

Eva Verhoeyen

In 2011 studeerde ik af als basisarts aan de K.U. Leuven. Ik koos ervoor me te specialiseren in de huisartsgeneeskunde en behaalde in 2013 mijn diploma.

Al van kinds af aan heb ik een grote interesse in het menselijk lichaam waarbij voor mij de zorg voor anderen centraal staat. Tijdens mijn opleiding -en overtuigd door de vele stages- lag de keuze voor huisartsgeneeskunde dan ook voor de hand.

Mijn interessegebied ligt voornamelijk in het sociale contact met de patiënt, kindergeneeskunde, gynaecologie en kleine heelkunde. Tot voor kort was ik ook actief als arts voor Kind en Gezin. Ik volgde eveneens een opleiding tot LEIF-arts (opleiding omtrent levenseindebeslissingen) en tot PALM-arts (opleiding omtrent palliatieve zorg). (voor meer info: www.leif.be)
Uiteraard kan u met al uw medische problemen bij mij terecht.

Dokter Febe Demeurisse

Febe Demeurisse

In 2013 startte ik mijn studies Geneeskunde aan de Universiteit Gent waar ik in 2019 afstudeerde als basisarts en aansluitend de opleiding tot huisarts aanvatte. Na succesvol stage gelopen te hebben als huisarts te Brakel (anderhalf jaar), op de spoedeisende hulp in het ziekenhuis van Zottegem (half jaar) en opnieuw als huisarts te Herzele (één jaar) studeerde ik uiteindelijk af als huisarts in juni 2022.

Het eerste hoofdstuk als volwaardig huisarts start voor mij in Oudenaarde. Hierbij zal ik mijn taak vervullen door medische problemen holistisch aan te pakken en in te zetten op preventieve geneeskunde. Naast huisarts blijf ik vooral ook mens gezien ik het belangrijk vind dat de patiënt zijn hart kan en mag blootleggen.

Cathy Vancaeneghem

Cathy Vancaeneghem

In de voormiddag krijgen wij de hulp van medisch secretaresse Cathy. Zij zal helpen bij het inboeken van afspraken en huisbezoeken. Indien nodig kan zij doorschakelen naar één van de artsen.

Cathy is eveneens gebonden aan het medisch beroepsgeheim.